101 dagar kvar :)

 
 
 
 

Min äldsta dotter gifter sig...

Ja då har man fått äran att skriva i denna blogg. Ja vad säger man när äldsta dottern ska gifta sej. Den som kommer att gråta mest i kyrkan är nog jag, då av glädjetårar naturligtvis. Det har varit en tu delad känsla över detta bröllop med tanke på vad vår familj har gått igenom i sommar, men jag vet att pappa/morfar kommer att sitta där uppe och vara lika stolt som jag när hon skrider fram i kyrkan.

 

Caroline pratar med mej om det mesta, men hur klänningen och hur hon skall se ut får jag inte reda på. Men det kommer att blir så fint, nej inte fint hon kommer att vara vacker.

Jonte han blir en mycket bra svärson (fast det har han ju redan varit i 11år), det är en man som verkligen kan roa en med sina kommentarer. Det roligaste är när vi skall göra något i familjen och hans planeringar, då har han gjort tids scheman som oftast spricker till slut ändå.

 

Planeringen är i full gång för det är ju inte ett litet bröllop domhar bestämts sig för. Och ordna detta i lilla Backe kräver väldigt stor planering. Husrum åt alla tillresta, allt som skall vara till dukningen så inget fattas till den dagen, all dekoration mm till festplatsen och kyrkanpersonal till olika saker osv. Men kökschefen Ingela är utsett redan och det är jag väldigt glad för hon kan verkligen sin sak och känner till allaktivitetshallen som då festen skall hållas i. Sen är det ju all annan planering som inte brudparet får veta.  Dessutom har jag ju äran att få göra brudbuketten och det är lite extra nervöst men samtidigt roligt eftersom det är min dotter som ska ha den.  

 

Så till sist vill jag bara säga till Dig Caroline:

Jag är stolt över Dina bedrifter. Du har lagt ner mycket möda på allt Du gjort. Jag är också stolt över Dina yttre och inre egenskaper – en del måste Du ärvt efter någon avlägsen släkting. Men mest av allt är jag stolt över att Du är precis den Du är. Framgång eller ej spelar inte så stor roll – jag älskar Dig vad Du än gör i livet.

Kram mamma och Jontes blivande svärmor

 

 

Händer mycket nu

 
 
Mycket som planeras och fixas nu, märks att det inte bara är vi nu som känner av att det närmar sig:) Brudtärneklänningarna kom igår, såå vackra! Vart verkligen super nöjd. Igår var även en av våra fotografer på besök, så vi pratade lite idéer. Det var han som ska följa Jonte och bestmans innan, han kommer få väldigt fria händer då vi båda tycker han är så duktig! Mycket planering och fix händer också i Backe:)
 
 
 
 
 
 
 

Bröllopspresent

 
 
Nu är vi snart inne på sista månaden att o.s.a till detta underbara bröllop:) Redan är det många som har tackat ja. Det är många av er som undrar vad brudparet önskar sig i bröllopspresent och jag har pratat med dom om det. Nu är det ju så att Caroline och Jonatan har varit ihop i 11 år och har bott ihop den största delen av förhållandet, så dom önskar sig ingenting.  Dom vill att alla kommer! och många av er reser långt och det i sig kommer kosta en hel del.

Men är det så att någon vill ge något i alla fall önskar dom sig ett bidrag till bröllopsresan:)  
 


/Brudtärna Micaela

Brudtärna: Anna

 
 
 
 
Namn: Anna Åhlander
Ålder: 25 år
Bosatt: Falun
Relation till brudparet: Lärde känna Carro på högskolan i Falun där vi pluggade ihop. Med tiden blev vi goda vänner och idag är hon den människa som står mig närmast i livet. Fina Jonatan är pojkvännen som "kom på köpet" och glad är jag för det då han också blivit en nära vän till mig. Carro, Jonte och Mio brukar jag kalla för min adoptivfamilj <3
Civilstatus: Upptagen
Intressen: promenader med min fina hund Zorba (#dalazoba på Instagram), träna, umgås med vänner, sjunga mm.
 
"Jag minns när Carro ringde till mig och berättade att Jonte hade friat. Jag bodde då i Strömsund och stod med hundarna vid Vattudalen. Jag blev så glad för Carolines skull att tårarna började rinna och glädjetjuten ekade över vattnet. Sen en tid tillbaka hade jag peppat Jonte att fria till Carro, framförallt genom ett välarbetat handskrivet brev som beskrev all fördelar med ett frieri. Jag är rätt övertygad om att mitt brev inte var avgörande för Jontes frieri, men kanske sådde jag ett litet frö :-) De senaste åren har Carro och Jonte betytt så otroligt mycket för mig. De har funnits där för mig i både glada och sorgsna stunder. Alltid lyft mig när jag varit nere och delat min glädje när livet har haft framgångar. Det viktigaste är nog dock att de är 2 av de få som jag vet att jag alltid får sanningen ifrån. Jag vet var jag har dem och inget betyder mer i en vänskap enligt mig. Att jag sedan har fått bli en del i Mios liv betyder också enormt mycket. Alltid kommer jag att finnas vid deras sida och där kommer jag också att finnas som brudtärna, när de står vid altaret för att bli man och hustru. Jag längtar!"
 

Snyggast i stan!

 
Idag var det dags för brudgummen att prova kläder :) han kommer bli sååå snygg!!
 
 
 
 

Det börjar närma sig