Förberedelser och inspo

Tänk vilken tur att internet finns! Såhär på Valborgskvällen sitter jag och bruden i soffan och spanar för fullt efter klänningar, tårtor och allt möjligt för inspiration. Fantastiskt!
 

 
 
 
Inlägg av: Brudtärnan Anna
 

...

 

Inspiration på en fredagskväll

 
 
 
 
Tur man har en florist till mamma;)
 
/Bruden
 
 

#throwbackthursday

 
Jontes studentbal 2003
 
 
 

Förmöhippa Vemdalen

Vårforum - Vemdalen - Förmöhippa!
 
Efter planering i månader i det tysta så tog vi den blivande bruden till Vemdalen för 3 dagars kalas.
Torsdag den 18:e började resan ner för Anna och Carro i en pimpad bil. När dom väl kom dit så mötte jag upp dom vid stugan och presentera dom för de övriga personerna som bodde med oss. Fredagmorgon överraskade vi Carro med att tala om att vi skulle ha en förmöhippa för hon och att vi hade några utmaningar som hon skulle göra, och de fixa hon galant! Den här helgen blev verkligen lyckad och jag och Anna tackar verkligen alla som va med och hjälpte till med Carros helg!
 
Frida, Micaela, Carro, Anna
 
Utmaning 1: Sminka sig utan spegel
 
Champagne frulle
 
Snygg Carro
 
Afterski
 
Cowboys
 
mmm fishshot!
 
 
 
Tack och hej// Micaela

lite planering

 
Planeringen fortsätter:) senaste nytt är att kyrka och präst är fixad, två viktiga saker:) Vigseln kommer hållas i kyrkan i Backe. Sen är det ju inbjudningskorten som står här näst på listan, vi satt hela påsk med min kära moster och designade, och när äntligen det var klart så var det ju bara att fixa dom. Men det var ju inte det lättaste! Fick sätta båda Sillen och Sammy i arbete i de två största städerna:) Tur internet finns! då kommer man åt hela världen. Så med en lättad suck är inbjudningskorten på g, kommer bli super bra!:)
 
Insidan av kyrkan:)
 

Blivande man

 
och tvkändis:) det firas av blivande brud och brudtärna
 
 
 

...

 

Inbal Dror

 
Ghaaaaa vilka vackra klänningar! Älskar ryggarna! Tänk om....
 
 
 
 
 

 
 
 
/bruden:)
 

Framtiden

 
 
 
 
 

Påsken

 
Vi har befunnits oss uppöver hela påsken, några av oss är fortf här:) Iaf så är det mycket prat om bröllop och mycket planering som sker nu. Många planer som här andrats, alla till det bättre. Säger det igen, det här är så roligt! Nedan ser ni lite av listan som skulle/ska göras under påskveckan. Vissa grejer är hemliga;)
 
 
Kökschef blev Ingela:) Super glad att hon tackade ja till det. Inbjudningskorten var mindre roliga att bestämma, finns ju så mycket man kan göra:) Men jag tror att det är färdigt nu. 17 lägenheter är bokade till resande gäster, kan ju säga att jag tror inte det är hos många man kan få samma pris som jag fick:D
 
/Bruden