OM NI BARA VISSTE!



I helgen var det dags för blivande frun att titta till klänningen och stämma av inför sömmerskans slutliga arbete. Om ni bara visste!!! :-D

Av: Brudtärnan Anna


JUST NU: I STHLM







Av: Brudtärnan Anna


Bestman: Alexander

Alexander lindberg heter jag och som efternamnet framgår är jag jontes favorit brorsa. Jag har dock inte fått de skrivfärdigheter som min bror tydligen besitter men jag ska göra ett försök..
 
För en stund sedan fick även jag ett litet paket som innehöll tröjan ovan och en liten lapp där jonte hade skrivit en fin text som berättade varför han ville ha mig vid sin sida på hans stora dag. Jag och Jonte är inte den sortens bröder som snackar känslor så jag blev väldigt rörd över det han skrivit.
 
Jag bor just nu med min flickvän Emilia i Östersund, men dock bara på helgerna eftersom jag jobbar borta måndag-torsdag. Jag jobbar på samma firma som Jonte men som tur är händer det inte allt för ofta att vi jobbar tillsammans, då vi nästan alltid har olika åsikter om hur jobbet ska utföras. Men det är väl så det funkar med bröder 😉
Jonte ringde mig en lördag i oktober 2010 och frågade om jag ville börja jobba på måndagen nere i Lindesberg och bo hos honom och Carro i Falun på helgerna. Snäll som dom är!
Jag antog erbjudandet och det är jag glad över idag, då jag troligtvis annars bott kvar i Hammerdal och druckit öl på cafét om helgerna....pjuuh...
 
Det är mycket jag har att tacka Jonte för här i livet, han är en riktig klippa och han ställer upp för mig i alla lägen!
 
Nu rundar jag av den här novellen som tagit mig ca 5 timmar och skriver tack för att jag får vara med på bröllopet. Det är en stor ära att få vara bestman. Det kommer bli en fantastisk dag, jag är så glad för er skull!
 


Planering 24/7

 
Befinner mig i Backe, och det är mycket som ska hinnas göra. Har hunnit en hel del och känner att det här kommer bli riktigt bra! Kände att jag var inte långt ifrån panik för någon vecka sedan. Idag står provsmakning till bröllopstårta på schemat, bröllopsmiddan ska oxå testas ikväll:)