Till gäster som bor på RSMH

 
RSMH bjuder alla bröllopsgäster på frukost på lördagmorgon.
Den kommer serveras på våning 5
 
 
 

Musikquiz

 
På fredag innan bröllopet är det musikquiz på fjällsjögården:) MUSIK och lite FÖRFEST Det skulle vara roligt om så många gäster som möjligt kunde komma:) 
 
Fredag den 3:e januari
Quizen startar kl: 21.00
 
Kommer bli jätte roligt!
 
 

BRUDTÄRNA: MAHLIN

 
Med mindre än en månad kvar anser jag att det är på sin plats att även jag presenterar mig :)
Namn: Mahlin Boberg
Bosatt: Eskilstunabo. Är ursprungligen från Borlänge, Falun men flyttade till Eskilstuna för tre år sedan då jag fick jobb, och har sedan dess blivit kvar i Södermanland.
Relation till brudparet: Jag lärde känna Caroline under första terminen på högskolan året var 2005 och hösten var på väg. Under första terminen visste jag bara vem hon var i stort sett. Under den andra terminen började vi båda läsa geografi och ovärderlig vänskap uppstod som bara blivit starkare genom åren. Så småningom lärde jag även känna Jonatan.
Intressen: Långa promenader, yoga, träning, umgänge med vänner och familj. Att skapa, oftast blir detta genom att måla eller sy något.
 
När Carro berättade att Jonte friat blev jag överlycklig för deras skull. Jag minns att jag tänkte, äntligen! Deras kärlek till varandra har jag alltid sett som ärlig, fantastisk och så rätt! Att de nu snart ska bli man och hustru känns helt fantastiskt! För några månader sedan kom ett brev från Carro som visade sig innehålla en förfrågan om att vara hennes brudtärna. Jag blev så rörd och glad av lycka över att fått en sådan fin förfrågan från en person som betyder så mycket i mitt liv! Under de senare åren har vi inte kunnat setts och hörts lika ofta som det var möjligt under studietiden då vi i stort sett sågs varje dag om inte annat hördes. Det har varit en stor omställning! Det som är så fantastiskt med Caroline är att vänskapen finns alltid där även om vi inte hörs av lika ofta. Nu är den stora dagen nära och det känns otroligt spännande. Jag tror dagen kommer bli sagolik, magisk och alldeles underbar!
 
Caroline och Jonatan jag är så glad att ha er i mitt liv ni är en trygg punkt i tillvaron och ni berikar mitt liv. Det är en ära att få vara med på er stora dag! <3
 
                                                                                                                         / Mahlin

INFO FRÅN TOASTMASTERS


Halloj! 

Nu närmar sig bröllopet med stormsteg och planeringen har tagit full fart. Därför tänkte vi toastmasters påminna er om att meddela oss om ni vill hålla tal eller göra något annat spex under middagen. Meddela oss gärna så tidigt som möjligt så att vi kan göra ett bra och hållbart program! 

Ni kan antingen maila till: 
[email protected]
Eller ringa/smsa:
073-8133537

Jag skickar alltid ett svar när ni hört av er så får ni inget svar betyder det att något gått snett på vägen och ni får höra av er igen 😊 

Tack på förhand! 
 
/Toastmasters

Förlovningsdag

 
Idag firar vi förlovningsdag! Helt sjukt att det har gått ett år sen Jonte överraskade mig med att fixa barnvakt, biobesök och middag på Faluns mysigaste matställe:) och på det sen gå ner på knä ♥
 
Detta betyder också att det är 1 månad kvar till vårt bröllop:)
Kärleken bara växer
 
 
 
 
 

Ett minne för livet!

 
I lördagsmorse vaknar jag upp till Rednex underbara dänga, cotten eye Joe! In i sovrummet kommer fem super snygga tjejer:) med inga linser på tar det ett tag innan jag ser vilka det är, och vilken lycka det var när jag väl såg vilka det var. Min möhippa skulle tydligen ta fart:) Och vilken dag!! Vi hamnade i Västerås där tre andra vänner joynade på olika sätt, helt fantastiskt roliga sätt, haha! Underbara vänner!
 
går inte med ord att beskriva vilken perfekt dag jag fick! Tusen tusen tack världens bästa brudtärnor Anna, Micaela & Mahlin och toastmadam Sanna, underbara svägerska Ida, bästa och fina backekompis Marie, underbara vännerna Lina och Cat!! ❤ Tack också till Jessica och Sandra som tog sig tid att medverka på sitt sätt ❤
 
 
 
33 dagar kvar ❤