...

 
 

ringen

 
Den andra ringen är nu beställd, vad roligt det är när man har en bild i huvudet och man hittar den och den passar så bra! Nedan ser ni min super fina förlovningsring:)
 
 
 
 

Goddag

I 5 år har jag bönat och bett Carro om att få göra ett inlägg i hennes vanliga blogg, såklart utan framgång. Nu när denna blogg finns så tänkte jag, att nu, nu jävlar kommer jag få skriva! men först nu dök chansen upp när Carro frågade om inte jag ville skriva några rader för att Marcus Valfridsson som skulle skriva hade inte gjort det i helgen!!...=) Carro håller på att lagga hamburgare till oss män, när denna fråga kommer:
 
"- Vill du ha en korv på hamburgaren?"
J: -En korv?
C:- Ja, man vet ju aldrig.
J:- Okej, nej tack.
 
 
Annars funkar planeringen precis som det ska. Vi ligger före med nästan allt, så jag känner mig väldigt lugn, Carro är lite mer hispig. Kort,dukningar,inredningar,stolöverdrag,ballonger, ljus ,mat, porslin..............listan skulle kunna göras hur lång som helst. Mitt i all denna planering tyckte jag att en skoter var ett perfekt köp, sagt och gjort. Små problem som dök upp var: finansiering, släp, plats att ställa den på, försäkring och det viktigaste, när ska vi ha tid över att åka något?! Alla problem lösta, utom det sista såklart. nä nu ska jag slipa på mitt nästa inlägg!
 
sov gott / The groom
 

...

 
 

Uppklädda herrar

Eftersom jag är utav det kvinnliga släktet och har ett gott öga för det manliga måste jag bara säga det uppenbara: HERREGUUUD vad läckert det är med uppklädda herrar! Det händer något med en karl när han får på sig en "suit" - det sker någon slags magi! Många tänker att det är vi tjejer som har mycket att välja på, men OJ vilket sortiment det finns för killar när det gäller högtidskläder. Enkelt, sportigt eller flådigt - det finns något för alla stilar. Bilderna nedan visar olika outfits från Cavaliere.
 
Högtidligt för brudgummen
 
Enkelt och klassiskt
 
Sportigt och modernt för gästen
 
 
 
Inlägg av: Brudtärnan Anna

Planering

 
Även fast det är över tio månader kvar så planeras det lite varje dag, ibland massor:) om det blir som bilden jag har i huvudet så kommer bröllopet bli så himla bra!:) Faktiskt är jag glad att det är tio månader kvar, man kommer på nya saker varje dag och jag lovar att många av idéerna kommer ändras till det bättre med tiden.
 
Det är ju inte sämre att man bor tillsammans med en av mina brudtärnor:) idéer bollas hela tiden, telefonen går varm upp till mamma med. Fick höra i veckan att mitt val av brudtärnor är en fröjd för ögat, kan ju bara hålla med:)
 
Det ramlar in lite paket då och då, hihi, det här är så roligt!!
 
 
 
 Skrivet av: Bruden
 

Bröllopsmässan 26/1-13

I slutet av januari drog bruden och vi brudtärnor iväg på en weekend för att uppleva bröllopsmässan i Stockholm! På Grand Hotel fick vi strosa runt bland lyx och bröllopsflärd samtidigt som vi avnjöt champagne och makroner i mängder. Det blev provsmakning av godsaker, händer fyllda med goodibags och avslutningsvis en modevisning av bröllopskläder. Underbar helg!
 
 
På väg mot Grand
 
Lyxigt frukostmys på Grand
 
Champagneskål inne på mässan
 
Modevisningen
 
 
Inlägg av: Brudtärnan Anna
 

Brudtärna: Micaela

 
Namn: Micaela Ericsson
Ålder: 23 år
Bosatt: Backe
Relation till brudparet: Lillasyster till bruden Caroline
Civilstatus: Upptagen
Intressen: umgås med vänner, katterna Nivea & Vira, massera Victors fötter m.m.
 
"Det här året kommer att vara fyllt med kärlek och jag ska göra allt jag någonsin kan för att syrran och Jonte ska få det perfekta bröllopet som de är värda!"
 

...

 
 
 
 

Att vara ute i god tid..

Titta på bröllopsklänning? Redan ett år i förväg? Lite tidigt tänker många, men då är det dags att tänka om! Vid bröllopsbutiken i Borlänge fick Caroline bekräftat att hon gjorde helt rätt som kollade efter den rätta klänningen redan nu. Bara att hitta den rätta klänningen kan ta ett bra tag då nya kollektioner kommer säsongsvis! Att klänningen sedan ska beställas och sys om kan ta många månader, så därav är det bra att börja denna process i god tid. Det är ju trots allt ett hav av vita bakelser där ute!
 
Caroline spanar in utbudet
 
 
Inlägg av: Brudtärnan Anna
 
 

Ett bröllop stundar!

 
Om 10 månader och 18 dagar är det dags. Om 10 månader och 18 dagar är det dags att samlas för att fira kärleken och njuta av att två blir en. Om 10 månader och 18 dagar kommer Caroline och Jonatan att bli Herr och Fru Lindberg! Men varför vänta så länge med att njuta av det stundande bröllopet? Varför inte börja redan nu? I den här bloggen kommer ni att kunna få ett smakprov av bröllopsplanerna och det som kommer att ske tills paret stegar mot altaret. Här kommer ni att få ta del av bilder och texter som ska ge er en aptitretare av vad som komma skall. 10 månader och 18 dagar av förväntan, skratt, tårar, spänning, festligheter, glädje och kärlek.
 
Välkomna till Caroline och Jonatans bröllopsblogg!
 
/ Brudtärnan Anna