äkta

 
 
 

DEL 3

Ca 8 veckor sedan del 2 kom ut. Jag har ingen riktigt bra ursäkt till att tredje delen drog ut så mycket på tiden, så jag sparar alla mina ursäkter och undanflykter till ett senare tillfälle. 
 
Efter den kaosartade lunch som varade uppe på kaserngården var nu ett minne blott. Jag hade redan tänkt ut det perfekta matstället/frieriplatsen, Trotzgatan 3. En liten mysig restaurang i den centrala delen av stan med väldigt bra mat och personal. Men när vi kommer ner på stan upptäcker jag att de har slagit igen och öppnar med ny ägare den 18:e december! Hur var detta möjligt?
jaja, jag drar med mig mina kompanjoner rakt över gatan. För att göra en lång historia kort så funkade inte det stället. De kunde inte fixa något av mina önskemål och det var inte alls som jag hade tänkt. Efter dessa två nederlag så begav vi oss vidare till en restaurang där jag aldrig varit förut, 2 rum och kök.
Restaurangen är uppdelad i 2 delar, ett mindre rum med totalt 4-6 bord och ett större rum med mer platser, Jag gick igenom att jag ville boka det mindre rummet, men att det skulle vara dukat på alla bord, levande ljus, och ingen julmusik och en bra centralt bord som var lite finare än de andra och att det absolut inte fick avslöjas=) Svaret kom omgående:
"-Vad kul att ni ska göra det här, det fixar vi." sen gick vi igenom lite tider och menyn och lämnade stället med en känsla av att det här går ju perfekt!
Nu var det bara bion och barnvakt kvar att fixa. Efter en snabbtitt över vad det gick för filmer så landade valet på Blondie (En film med Carolina Gynning och några andra) För det var nog en film Carro skulle tycka om ( fanns inget vidare utbud av filmer just då kommer jag ihåg) På kvällen ringde jag till Lina och förklarade vad som skulle hända och hon ställde mer än gärna upp på att vara barnvakt. Lina brukar ställa upp för oss i mycket och speciellt som barnvakt, vilket är mycket uppskattat av Mio och hans föräldrar=)
När Carro kommer hem berättar jag för henne att vi ska kolla på Bio och gå ut och käka lite efteråt. Barnvakt är redan fixat i form av Lina så det enda du behöver göra är att följa med. En tårögd Carro förklarar vad gullig och bra jag är. ( Hade tydligen inte gjort så mycket romantiskt på ett tag förstod jag då!) och jag som hade varit nervös redan innan. Om hon blev såhär glad över det här lilla så måste jag verkligen få allt till att klaffa till 100%!
 
4:e December:
Efter en lång natt med minimal sömn vaknar jag upp tidigt på morgonen. Jag börjar med att gå ner till jackan där jag har gömt ringen och kollar om den ligger kvar ( För att bekräfta mig själv om att jag verkligen har gjort allt som jag tror att jag har gjort) och visst låg den där. Jag brukar väldigt sällan vara nervös över saker som jag kan styra utgången på, men den här dagen var riktigt jobbig. På förmiddagen bestämmer vi oss för att fara upp till lugnet och bada (Jag har försökt att lista ut varför jag var ledig denna vecka, men har inte kommit på det än, för detta är en tisdag mitt i december) Jag hade bestämt tid med Lina att hon skulle komma till klockan 17:00 så det var mest ett långt väntande. Klockan 17 dyker Lina upp och nu börjar det dra ihop sig!
 
Hittade denna 6 år gamla bild på Carro, sjukt söt!
 
 
 
 

Möte med toastmasters

 
kvällen har spenderas med Sanna och Pelle. käkade tvårätters och pratade bröllop:) mycket vart sagt och bestämt. En rolig och effektiv kväll! Knappt fem månader kvar 😃 
 
 

Skor

 
när klänningen var klar så var det ju bara och välja skor:) inte så lätt då det även där finns för mycket fint! Tänk om man också kunde gå i 10 cm klackar! Då hade jag verkligen kunnat välja några riktigt snygga:) men det kan jag inte så det var bara och kolla efter annat. På ebay fann jag två par, så om det inte är någon skojare så har jag hittat mina bröllopsskor:D
 
 
 
 
 

Brudklänning

 
vi har spenderar några dagar i Stockholm, bland annat har brudklänningen beställts:D jag fick själv bara med och prata med leverantören i Barcelona! 27 oktober beräknas den vara i Sverige. Så spännande och så roligt tycker jag som kommer få bära en sådan vacker skapelse:) det blev en klänning från märket Pronovias, och jag vart så nöjd! Hoppas Jonte oxå blir det :P