Dela din längtan

Efter att ha varit på bröllop i helgen så är längtan till Caroline och Jonatans bröllop större än någonsin för mig! Som jag skrivit tidigare så är verkligen bröllopet en så stor möjlighet för kärleken att spira och för människor att mötas. Människor som aldrig annars skulle mötas! Jag som tärna längtar efter alla förberedelser tillsammans med bruden innan hon går ned till altaret, vigselakten, att se Caroline i sin brudklänning, att se dem säga ja till varandra, alla tal på middagen - ja, listan kan göras lång!

Vad längtar ni efter? Vad ser ni mest fram emot? Dela gärna med er av era tankar och förväntningar i en kommentar!


Inlägg av: Brudtärnan Anna

 

(Bilden är från i lördags då jag och Carro va värdinnor på vigseln mellan Sara och Oscar här i Falun)

Hyra boende i Backe

 
Gäster har redan börjat tacka ja, ROLIGT! Så här
kommer två förslag till boende för resande bröllopsgäster
 
RSMH (bröllopspris)
17 rum med 1-3 bädd i varje
0624-105 55
 
Bed and brekfast - Compass companion
3 lägenheter där två har 4 sängar + bäddsoffa
och en har 2 sängar + bäddsoffa
www.backebb.se
070-310 38 36
070-326 94 16
 
♥ Meddela när ni ringer att ni hör till Caroline och Jonatans bröllop ♥
 
 
 
 

I detta nu i Sveriges hufvudstad

...


Kärlekstörst?

Känner ni ett litet extra sug efter Caroline och Jonatans kärleksdag redan nu? Såhär i sprudlande sommartider? Ett hett tips från mig då är att (förutom att flirta vilt som singel eller vara lite extra romantisk med er partner) bänka sig framför filmen "The Notebook"! En fantastisk film med ett innehåll som BARA kan sammanfattas med ett enda ord: KÄRLEK!

Så kryp ner i soffan och njut av fantastiska bilder och citat i kärlekens tecken.

Inbjudningar & Information

Vita kuvert med ett vackert vinterinspirerat handgjort innehåll har skickats ut, och därmed bör också de flesta ha fått sin inbjudan till bröllopet. Så fantastiskt! Nu är det ju verkligen på riktigt!

Det är viktigt att Ni kontinuerligt tittar in här på bloggen och följer vad som händer för massor med information kommer att dyka upp. Spännande va? 😊

/ Brudtärnan Anna

😉

 
 
 

Hashtag

 
Vi tycker det vore roligt om det användes en hashtag i och med Jonatan och Carolines bröllop, detta för att brudparet ska kunna kolla på alla bilder och att dom är samlade på ett och samma ställe. Roligt va?:)
 
/Brudtärna Micaela